Tisdag

Fikan med stephanie blev som vanligt mys, Efter kaffet kände vi att nu när solen är framme så borde man passa  på att promenixa, så sagt och gjort. På väg ner på Avenyn hör vi musik,musik,musik. Vi försöker lokalisera vart den kommer ifrån, Stephanie trodde dubliners(?), men ikke, utan musiken kom från Heden där dom firade persisk nyår, gick förbi och trivdes, Det gav mig minnen från dom yngre dagarna. Vi gick igenom massan för att se om man kanske kände igen nån, men så va inte fallet så vi gick vidare. Och nu sitter man här Home sweet home, Hell noo. Nu är jag på fest humör!

Nu ska jag kolla på den rätta för Rosing, Jaaa jag vet det är inte ens okej att man blivit så inne i det. haha

Puss på er!


Tisdag

Så sitter man här fullt påklädd, Jacka,halsduk och jaa, Jag är dålig på det här med tider fast inte så som dom flesta brukar vara ute i sista sekund, för mig är det tvärtom, Jag är alltid klar för tidigt, så det blir alltid att jag blir sittandes och bara invänta att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå ner till vagnen.
Jaja, Kom upp i någorlunda tid idag sköönt, Gick ut och njöt av solen, Gick till solariet, och gick hem. Har fått en fruktansvärt fuuul rand på sidan av kroppen haha bara för man har armarna där när man solar. Så nästa gång blir det att ligga med armarna upp? ähh orka.

Ska snart möta upp stephanie i stan, Tobbe din skit jävla olämplig dag att bli sjuk på ;) Saknar dig!


Puss!

Måndag

Hejsanhoppsan.
Kom precis innanför dörren, Har haft en bra dag.
Först va det "möte" 2timmar, sen mötte jag upp tjejerna för en fika i haga.
Pratade om livets stora gåtor haha och fick se en skymt av Håkan hellström det nii hahah ni skulle sett Kadjas ögon!

Sen va jag duktig och promenerade hem(trots regn), fick med mig kadja en bit, Gick förbi solariet såå skönt. Nu när "mitt" har konkat så har det inte blivit av på ett tag, men nu blir det nya bullar haha.
Är även igång med Naturdiet för 100001 gången, haha Men har hittat mig en favorit Naturdiet Kaffelatte! Oj så himlans mycket lättare det blev då. Så nu sitter jag och slurpar på den.
Ska ta och plocka undan lite här hemma.

Imorgon blir det fika med Tobbe och Stephanie, Nått jag verkligen ser fram emot :)

Puss


Fredag

Blask väder är nog det tråkigaste som finns.
Har precis suttit i tele och planerat kvällen, ska hem till en gammal kompis som jag inte sett sen jag va runt 17 ska bli himla kul, tar så klart med mig min Partner in crime haha <3
Men innan dess blir det långt bad,städa,noppra, bääärs haha.
Ska bjuda på lite bilder från senaste tiden, Lite danmark,lite fest!





Puss

RSS 2.0